Sizi En İyi Yansıtan Tesettür Takımlar Nasıl Seçilir?

26-10-2020 17:15
Sizi En İyi Yansıtan Tesettür Takımlar Nasıl Seçilir?

Son zamanlarda tesettür modasına olan ilginin artması ile birlikte, birçok farklı ürün ve birçok farklı ürün kombinasyonları da ortaya çıkıyor. O kadar farklı seçenek arasından da seçim yapmak, haliyle epey zor oluyor. Bu yüzden fikir almak, ürünler ve kombinler konusunda fikir edinmek de hayli önemli bir rol oynuyor. Lamia Giyim ailesi olarak sizler için hazırladığımız bu yazımızda, sizi en iyi yansıtan tesettür takımlar nasıl seçilir? Sorusunu cevaplandırdık. Yazımızın içeriğinde tesettür takım elbiselerden tesettür takım modellerine, tesettür takım kombinlerinden tesettür takım tuniklere, ekose tesettür takımlarından şık tesettür takımlarına kadar yeni sezon tesettür takımları hakkında merak ettiğiniz her sorunun cevabını bulabilirsiniz. Detaylı bilgi için yazımızın devamını okabilirsiniz!

Tesettür Takım Modelleri

Kendinize en uygun, sizi en iyi yansıtan tesettür takımları seçerken, kendi tarzınız, zevkiniz ve size yakışan model ve renkleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Örneğin tesettür takım elbise seçerken vücut yapınızı, ten ve saç renginize uygun renkler seçmeniz gerekiyor. Vücut yapılarına göre elbise seçimleri;

·Kum saati vücut tipleri için daha çok balık kesim modeller tercih etmelidir.

·Ters üçgen vücut tipleri ise prenses kesim elbiseler kullanabilir.

·Dikdörtgen vücut tipleri için ise, belden oturtmalı ve kemerli elbiseler tercih edilebilir. Bu sayede daha uzun boy ve orantılı bir görüntü elde edilir.

·Elma diye tabir edilen yuvarlak vücut tiplerinde ise kısa tesettür takım tunikler tercih edilmelidir. Bu sayede boy çok daha uzun, vücut ise daha orantılı görünebilir.

·Oval vücut tiplerinde a kesim elbiseler ya da tesettür takım kombinler giyilebilir.

Siz de vücut tipinize göre tesettür taım elbiselerinizi seçtiyseniz, saç ve ten rengi uyumunuza göre en uygun renklere bakmaya başlayabilirsiniz. Bu arada renk seçimi yaparken, sezonun trend renklerini de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Örneğin bu sene pastel tonlar, kahverengi, krem, bej ve taş rengi gibi tonlar çok seviliyor. Bu tonlarda seçilecek tesettür takım kombinler ile kiremit renkleri beraber kullanılarak oldukça şık bir görüntü sağlanabiliyor. Ekose tesettür takımları da bu sene çok sevilen modeller arasında yerini alıyor. Eğer siz de ekose desenini seviyorsanız, yeni sezon tesettür takımları arasında bulunan ekose tesettür takımlarını kesinlikle incelemeniz gerekiyor.

Tesettür Takım Kombinler

Tesettür takım kombinleri, pratik ve şık olduğu için birçok kişi tarafından severek kullanılıyor. Takım halinde satılan bu ürünler ile hem kombin yapma derdi hem de renk uyumu derdi de bir nevi ortadan kalkmış oluyor. Tesettür takım tuniklerde de takım halinde ürünler bulunuyor. Tunik penye, tunik gömleklerden oluşan üstler ile pantolon, etek gibi ürünler kombinlenerek satışa sunuluyor. Lamia Giyim’de birbirinden şık ve uygun tesettür takım indirimli fiyatlarla siz değerli müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Tesettür Takım İndirimleri Lamia Giyim’de!

Yeni sezon tesettür takımlarını ve tüm modelleri Lamia Giyim’de bulabilirsiniz. Ayrıca bizi sık sık takip ederek kampanya ve fırsatlardan yararlanabilir, tesettür takım indirimlerinden faydalanarakşık tesettür takımlara uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Tesettür takım elbiseler ve tesettür takım tunikler için hemen sayfamızı incelemeye başlayabilirsiniz. Size ve tarzınıza uyacak tesettür takım modelleri ve daha fazlası için Lamia Giyim’e!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.