Tesettür Şal Modelleri ile Kıyafetlerinizi Renklendirin!

09-04-2020 09:44
Tesettür Şal Modelleri ile Kıyafetlerinizi Renklendirin!

Şal tesettür modasında hanımların stilini ve farkını ortaya koya en büyük detayların başında gelir. Tesettür için özel olarak tasarlanan şal modelleri oldukça zengin bir tasarım çeşitliliğine sahiptir. Özellikle farklı kumaşların kullanılması ile tasarlanan şallar sayesinde farklı dokuların estetik ve stil anlayışından faydalanabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse şifon modeller sayesinde ince ve rahat kullanımın yanı sıra estetik açıdan özel günlerde tercih edebileceğiniz bir seçim yapabilirsiniz. Şal seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken unsurların başında kumaş seçimi, tasarım ve desenler gelmektedir. Bunun dışında mevsim de şal seçiminde dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Yaz mevsiminde tercih edebileceğiniz şal modelleri için ince kumaş alternatiflerine göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra şayet abiye modelleri üzerine şal tercih edecekseniz, bunun için abiye kumaşına uygun modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Şayet abiye modeliniz ile uygun bir şal bulmakta güçlük çekiyorsanız her zaman etol kumaş modellerin kullanabilirsiniz.

Şal Modelleri


Şal modelleri birbirinden farklı tasarımlara sahiptir. Şallar, tesettürlü hanımların en çok kullandığı ürünlerden biridir. Bir çekmece dolusu eşarp ya da şal olsa dahi tesettürlü hanımlar için her zaman daha fazla model ve tasarım gerekecektir. Stilinizi belirleyen ve her güne yeni bir siz yaratan şal modelleri için farklı seçimler yapabilirsiniz. Stilinize uygun, birbirinden farklı şal modelleri arasından seçim yaparken farklı renklere de şans vermeniz, stilinizin farklı noktalara da ulaşmasını sağlayacaktır. Özellikle şal modelleri arasından seçim yaparken ten renginize göre de tercih yapabilirsiniz. Şayet esmer tenli bir bayansanız, yaz mevsimlerinde her zaman daha çık renkli tonlarda tasarlanan şal modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Esmer ten renkleri için çok koyu renkler, kış mevsimleri için daha uygun olacaktır. Açık renkli bir hanımsanız, koyu renk eşarplar ile tonları dengeleyebilirsiniz. Ancak açık renkli hanımlar donuk kırmızı ya da soğuk mavi tonlarından kaçınmalıdır.

Şal Fiyatları


Şal fiyatları tercih edeceğiniz şal modellerine ve şal kumaş modeline göre değişmektedir. Farklı fiyat aralıklarında her bütçe için uygun şal fiyatlarına göz atabilirsiniz. Yüz şekliniz, kumaş çeşidi ve renk tercihlerinize göre farklı şal fiyatları ve modelleri arasından sizin için en uygun modellere karar verebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.