Tesettür bluz modelleri ile şal mı yoksa başörtüsü mü takılmalı?

13-04-2020 22:22
Tesettür bluz modelleri ile şal mı yoksa başörtüsü mü takılmalı?

Tesettür bluz modelleri günlük hayatın olmazsa olmaz tamamlayıcılarından. Ancak tesettürlü bayanların en çok zorlandığı konuların başında ise tesettür bluz modellerini şalla mı yoksa başörtüsü ile mi kombinleyeceğine karar vermek. Aslında bu seçim tüm stiller için zorlayıcı olmaktadır. Stilinize göre şal ya da başörtüsü seçip seçmeyeceğinize karar vermenin oldukça kolay ipuçları var. Öncelikli olarak bu konuda hanımların sabit olduğu fikirlerin başında; şalın daha sportif olduğu ve başörtüsünün daha şık olduğu gelir. Ancak bu görüş tamamen yanlıştır. Şal kumaşına göre başörtüsünden daha şık olabilir, başörtüsü de desen ve tasarımına göre günlük kullanımda sadelik için ideal olabilir. Hangi ürünün kullanılacağına karar verirken stilinize ve tercih ettiğiniz kumaşlara dikkat etmeniz önemlidir. Şayet kumaşların parlak ve göz alıcı kumaşlardan tasarlanmışsa bu kombine uygun kumaştan tasarlanmış şal ya da başörtüsü tercih etmeniz gerekir. Şal ve başörtüsü seçimi aslında kıyafetlerinizin kumaşına göre yapılmalıdır. Bluz spor ve günlük ise triko kumaşa sahip bir şal tercih edebilirsiniz. Ancak kumaş viskoz gibi parlak ve kaygan bir yapıya sahipse başörtüsü tercih etmeniz daha şık olabilir.

Tesettür bluz Modelleri

Tesettür bluz modelleri birbirinden farklı kesimlere ve tasarımlara sahiptir. Farklı ölçü ve bedenlere uygun şekilde tasarlanan tesettür bluz modelleri, aynı zamanda farklı yaş ve stile uygun olarak da dizayn edilmektedir. Tesettür bluz modelleri arasından bu senenin en popüler seçimi krep bluzlar olmaktadır. Bu bluzlar hem özel günlerde kullanıma uygun hem de günlük kullanımda uygun seçimlerdir. Öte yandan okula, işe ya da sinemaya giderken tercih edebileceğiniz arkası uzun çizgili bluz modelleri ile günlük stilinize dinamik dokunuşlar ekleyebilirsiniz. Farklı tesettür bluz modelleri arasında en popüler seçim volanlı kolları olan ya da uçları fırfırlı bluz modelleridir. Bu sayede vintage ve modern tarzı tesettür modasına dahil edebilir ve stiliniz ile bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Tesettür Bluz Fiyatları

Tesettür bluz fiyatları tercih edeceğiniz tesettür modeline göre değişmektedir. Farklı fiyat aralıklarında, tesettür giyime uygun bluz modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Özellikle zengin renk seçeneği ve model seçeneği tesettür bluz fiyatları için belirleyici olmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.