Spor şal modelleri hangi tekniklerle bağlanır?

13-04-2020 22:44
Spor şal modelleri hangi tekniklerle bağlanır?

Şal tesettürlü hanımların en çok kullandığı parçalardan biridir. Aynı şalı birbirinden farklı bağlama teknikleri ile tamamen farklı bir stile dönüştürebilirsiniz. Şal modellerini istediğiniz şekilde bağlamanın en önemli püf noktası, kumaş seçiminin kaliteli olmasıdır. İstediğiniz görüntüyü oluşturmak adına kumaşın uygun olması gerekmektedir. Spor şallarda kullanılan triko ya da pamuk gibi kumaşlar, dilediğiniz şekli oluşturmak için yeterli olacaktır. Kalın kumaşlar ya da çok tok şallar, farklı bağlama teknikleri için ideal parçalar değildir. Bunun dışında spor şallarınızı farklı tekniklerle bağlamak için dikkat etmeniz gereken detaylar:

  • Bone kullanmak farklı şal bağlama teknikleri için en önemli hususların başında gelmektedir. Bone sayesinde uğraştığınız ve emek harcadığınız bağlama tekniğinin bozulmasını engeller.
  • Farklı bağlama teknikleri kullanırken iğne kullanmak da oldukça önemlidir.

Spor Şal

Spor şal modelleri günlük hayatınızda sizi kurtaracak en şık seçimlerden biri. Özellikle işe giderken, okula giderken ya da markete uğramanız gerektiğinde tercih edebileceğiniz spor şal modelleri sayesinde stilinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Spor şal modellerini bağlarken kullanabileceğiniz teknikler ise:

  • Yuvarlak bir yüz şekliniz varsa öncelikli olarak bonenizi alnınızın üst bölümünden bağlayabilirsiniz.
  • Eşarbınızı oval şekilde bağlamanız halinde yüzünüzü daha uzun şekilde gösterebilirsiniz.
  • Eşarp modellerinizi yuvarlak yüzlü bir hanımsanız kesinlikle geriden bağlamamanız gerekmektedir. Geriden bağlamanız halinde yüzünüz daha yuvarlak gözükecektir.
  • Şayet oval bir yüze sahipseniz eşarplarınızı karmaşık tekniklerde bağlamamaya özen göstermeniz gerekmektedir.
  • Oval yüz yapısına en çok uyum gösteren bağlama tekniklerinin başında eşarp modellerinin yan bölümlerinin kıvrılarak kullanıldığı teknikler uyum göstermektedir.
  • Şayet yüz şekliniz kare ise dilediğiniz eşarp ve şal bağlama tekniğini kullanabilirsiniz. En şanslı yüz şekillerinden biri olan kare için farklı bağlama teknikleri ile aynı şalı tamamen farklı stillerde kullanma imkanı da bulabilirsiniz.

Spor Şal Modelleri

Spor şal modelleri kumaş yapısı bakımından hafif, nefes alan ve kolay kullanım özelliği sağlayan parçalardır. Bu sayede günlük kullanımda kısa sürede bağlayarak iş rutinlerinize dönebilirsiniz. Özellikle farklı renkleri ile ön plana çıkan spor şal modellerini kullanarak her güne farklı bir stil yaratabilirsiniz. Yüz şeklinize uygun bağlama teknikleri sayesinde yüzünüzün en güzel ve hoş halini de ortaya çıkarabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.