Krep Bluzlar ile Yapılabilecek Kombinler

13-04-2020 22:30
Krep Bluzlar ile Yapılabilecek Kombinler

Krep bluz tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri. Krep bluzlar ile dilerseniz şık detaylarla özel günlerde kullanabileceğiniz parçalara; dilerseniz de çocuklarınızı okuldan almaya giderken zarif bir kombine dönüşebilir. Krep bluzlar ile birbirinden farklı ve şık kombinler yapabilirsiniz. Özellikle yaz mevsiminin yavaş yavaş kendini hissettirdiği şu günlerde, birbirinden farklı krep bluz modelleri ile kombinlerinizi farklılaştırabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde krep bluzlar, bu senenin en popüler trendlerden biri. Özellikle siyah ya da beyaz gibi düz renklerde tasarlanan krep bluz modellerini farklı renk eşarp ve aksesuarlar ile kombinleyerebilirsiniz. Özellikle düz renkleri tamamen farklı renkler ile patlatarak modada tesettür şıklığını ortaya çıkarabilirsiniz. Krep bluzların en önemli avantajı ve farkı ise kumaşı olmaktadır. Krep kumaşlar genellikle ipekten, yünden, viskozdan ya da pamuktan tasarlanmaktadır. Doğal kumaşlarla üretilen krep bluzlar, hava geçirgenliği sağladığı için de en sağlıklı seçimlerden biridir.

Tesettür Bluz Modelleri

Tesettür bluz modelleri aksesuar zevkini en çok ortaya çıkaran giysi parçalarından biridir. Beyaz, saks mavi, siyah, leylak ya da gri gibi birbirinden farklı bluz modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bu senenin en popüler tasarımlarının başında ise yakalı bluz çeşitleri gelmektedir. Özellikle hardal renkleri ile ön plana çıkan bluz modelleri arasından dilediğiniz tasarıma karar verebilirsiniz. Tesettür giyimde bayanların özellikle endişesi olan kumaş kalitesi ve muhafazakar anlayışa uygun olması ise ürünün kalitesine büyük oranda bağlıdır. Tesettür bluz modellerini kombinlerken özellikle uzun bluzlarda kot pantolon tercih edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz ayakkabı modelleri ile günlük kullanımda ya da özel günlerde uygun kombin alternatifleri oluşturabilirsiniz. Krep bluzlar için dikkatli olmanız gereken en önemli konu kumaş kalitesi olacaktır. Doğal kumaşlar, en sağlıklı kumaş seçimidir. Özellikle yaz mevsiminde sizi terletmeyecek, nefes alan kumaş çeşitleri arasından seçim yapmanız yaz mevsiminde konforlu bir stile sahip olmanızı sağlayacaktır.

Krep Bluz Fiyatları

Krep bluz fiyatları satın alacağınız bluzların özelliklerine ve kalitesine göre değişmektedir. Krep bluzlar, tesettür giyim alanında en uygun fiyatlı parçaların başında gelmektedir. Farklı fiyat aralıkları arasından stilinize en çok bluz modellerini en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.