Eşarp seçerken nelere dikkat edilmeli?

13-04-2020 22:28
Eşarp seçerken nelere dikkat edilmeli?

Eşarp tesettürlü hanımların belki de en çok para harcadığı konulardan biri. Kullandığınız eşarplar stilinizi ve günlük modunuzu belirtmek için en önemli unsurların başında geliyor. Her gün farklı bir siz yaratabileceğiniz birbirinden farklı kumaşlar, renkler ve dokularla dizayn edilen şal modelleri sayesinde stilinizin zarafetini ve estetik anlayışını ortaya çıkarabilirsiniz. Bu denli önemli bir moda detayının seçimi de oldukça önemli. Eşarp seçerken öncelikli olarak dikkat etmeniz gereken konu kumaştır. Kumaş kalitesi konforunuzu ve rahatlığınızı belirlediği için önemlidir. Nefes alan ve sizi sıkmayacak eşarp kumaşları en doğru seçimdir. Öte yandan eşarp modelleri arasından seçim yaparken dikkat edebileceğiniz bazı önemli noktalar:

  • Eşarp modelleri arasından seçim yaparken mevsime göre seçim yapmanız önemlidir. Şayet yaz mevsimi için eşarp modelleri arasından seçim yapacaksanız, ten renginize göre seçim yapabilirsiniz. Esmer tenli hanımlar açık renk tonları arasından dilediğini seçme avantajına sahip. Şayet açık ten rengine sahipseniz açık renk tonları seçebilirsiniz ancak bu tonların soğuk ya da donuk olmamasına dikkat ederseniz daha estetik ve uygun bir seçim yapabilirsiniz.
  • Eşarp modelleri seçerken kumaşın nefes alan, sizi rahatsız etmeyecek bir kaliteye sahip olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Eşarp Modelleri

Eşarp modelleri birbirinden farklı tasarım detayları ile zenginleştirilmiş parçalardır. Dilerseniz desenli eşarp modellerini seçebilir, dilerseniz de sade modelleri farklı renk paletlerinden seçerek her güne yeni bir stil yaratabilirsiniz. Eşarp modelleri için en çok tercih edilen modeller ise günlük stilinize uygun ve günlük kullanıma uygun konforlu seçimlerdir. Şıklığınızı ortaya çıkarmak için konforunuzdan vazgeçmeden seçim yapabilirsiniz. Kaliteli kumaşlarla dizayn edilen şal ve eşarp modelleri sayesinde günlük kullanımda dahi stilinizin şık dokunuşlarını ortaya çıkarabilirsiniz. Özellikle koyu yeşil tulum ya da elbise gibi kombinler yapıyorsanız eşarp modellerini açık yeşil ya da bir ton koyu yeşil olarak tercih edebilirsiniz. Kırmızı, gri ya da farklı renk paletlerinden tercih edebileceğiniz eşarp modelleri sayesinde yaz mevsimine de damganızı vurabilirsiniz.

Eşarp Fiyatları

Eşarp fiyatları satın alacağınız eşarpların dokusuna ve kumaş kalitesine göre belirlenmektedir. Farklı fiyat aralıklarında sizlere sunulan eşarp modelleri arasından stilinize ve karakterinize uygun modeller arasından seçim yapabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.