Eşarp Bağlama Modelleri Nelerdir?

22-09-2020 11:42
Eşarp Bağlama Modelleri Nelerdir?

Eşarp Bağlama Modelleri Nelerdir?

 

Eşarplar, tesettürlü hanımların hayatında büyük bir öneme sahiptir. Tesettür kombinlerinde kadınların şık ve zarif bir görünüm kazanabilmesi için, eşarp seçimi ve eşarp bağlama modelleri oldukça önemlidir. Lamia Giyim olarak sizler için hazırladığımız bu yazımızda "Eşarp nasıl bağlanır?”, "Hangi Eşarplar Moda?”, "Yüz tipine göre Eşarp bağlama”, "Eşarp bağlama püf noktaları” ve "Eşarp Örtme Modelleri” gibi aklınıza takılan soruları cevapladık. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi almak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.



Eşarp Bağlama Püf Noktaları



Tesettür giyimin vazgeçilmez unsurları arasında yer alan eşarplar, tesettürlü hanımlar için günlük hayatlarının vazgeçilmez parçalarıdır. Zarif ve şık bir görünüme sahip olmak için elinden geleni yapıp eşarp seçimi yapanlar, bu arada eşarp bağlama modellerini de araştırmaktadır. Eşarp seçilirken ve bağlarken kumaşın özelliklerine göre seçim yapmak dikkat edilmesi gereken en önemli noktadır. Ayrıca yüz tipine göre eşarp bağlama da dikkat edilmesi gereken en önemli unsurların başında gelir.


Yüz Tipine Göre Eşarp Bağlama Modelleri


Eşarp bağlama ile yüz şekliniz birbiriyle doğrudan ilişkilidir. Sizin için yüz tipinize en uygun eşarp başlama modellerini listeledik;

 

1.Kare yüz tipi için eşarp bağlama modelleri: Eğer kare bir yüz tipiniz varsa kullandığınız bonenin görünmemesine özen göstermelisiniz. Bunun dışında şal ya da eşarbınızı öne doğru üçgen şekilde bağlamamalısınız.

2.Yuvarlak yüz tipi için eşarp bağlama modelleri: Eşarp bağlarken en çok zorlanılan ve hata yapılan yüz tipi yuvarlak yüz tipleridir. İlk olarak bonenizi alnınızın en üst kısmından bağlamanız gerekir. Eşarbınızı da oval bir biçimde bağlayarak daha uzun bir yüz görünümüne sahip olabilirsiniz. Asya tarzı eşarp bağlama modellerini de tercih edebilirsiniz. Eşarbınızın üzerine tercih ettiğiniz ve başınızın üzerinden doladığınız şalınızın bir ucunu aşağıya doğru sarkıtmanız hoş ve zarif bir görünüm kazanmanızı sağlar.

3.Uzun yüz tipi için eşarp bağlama modelleri: Eşarp bağlama modellerinde en avantajlı olan yüz tipidir. Öncelikle bone, görünecek kadar aşağıdan bağlanmalıdır. Böylece yüz daha küçük görünür. Ayrıca eşarbınızı yüzünüzü sıkacak şekilde değil, aksine daha gevşek bir şekilde bağlamanız gerekir.

Lamia Giyim’de birbirinden şık ve kaliteli başörtü eşarp modellerini inceleyebilir, dilediğiniz ürünleri anında satın alabilirsiniz. Kolay ödeme yöntemlerimiz sayesinde hızlı ve güvenilir alışverişin tadını çıkarabilir, birbirinden farklı başörtülerine anında sahip olabilirsiniz. Ayrıca sayfalarımızı inceleyerek eşarp bağlama modelleri hakkında da fikir edinebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.