Ekose ceket modelleri ve kombinleri neye göre belirlenmeli?

09-04-2020 09:42
Ekose ceket modelleri ve kombinleri neye göre belirlenmeli?

Ekose ceket bu senenin ve yazın en popüler, trend parçalarından biri. İnce ceketleri bahar aylarında şık pantolonlar ve aynı desenden eteklerle kombinleyebilirsiniz. Dilerseniz uzun ceketleri, Jean pantolonlar ile smart casaul bir stile çevirebilirsiniz. Ekose ceket modelleri ile kombinlerinizi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konu ekosenin renkleri ve desenleridir. Özellikle büyük ekoseli tasarımlar daha şık ve zarif kombinlerde tercih edebileceğiniz desenleri ifade eder. Büyük ekose ceketleri, kumaş pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Tesettür giyime uygun olarak uzun dizayn edilen ekose ceketteki ağırlıklı rengin aynı tonlarında bir kumaş pantolon, bu senenin trendlerine uygun bir stile oluşturmanızı sağlayacak. Şayet ekoseli ceketiniz gri üzerine siyah ya da lacivert ekoselere sahipse, kumaş pantolonu koyu gri olarak tercih edebilirsiniz. Ekose ceketlerinizi daha günlük bir stile uydurmak isterseniz özellikle işe ya da okula giderken daha küçük ekose desenleri arasından seçim yapabilirsiniz. Ekose, zarif bir desen olarak modern çizgileri de içinde barındırır. Bu sayede her zaman daha genç ve dinamik bir stil olarak ön plana çıkar. Özellikle enerji isteyen günlerde, ekose ceketlerle kendinizi canlandırabilirsiniz.

Ekose Ceket Modelleri


Ekose ceket modelleri kumaşların mevsimine, tasarımına ve uzunluklarına göre farklı tasarım skalasına sahiptir. Ekose ceket modellerinde en çok tercih edilen tasarım ise arkası uzun, uçları hafif fırfırlı, şık tasarımlar olmaktadır. Ekose ceket modelleri her yaştan tesettürlü bayan tarafından tercih edilebilir. Yaşınıza göre ceketin rengine, uzunluğuna ya da stiline karar verebilirsiniz. Aynı zamanda, aynı ekose ceketi farklı şekillerde kombinleyerek farklı stillerde ortaya çıkarabilirsiniz. Ekose ceketinizi dilerseniz sade şekilde kombinleyebilir, dilerseniz de daha gösterişli biçimde tamamlayarak günlük stilinize karar verebilirsiniz. Kombin yaparken en önemli noktaların başında tercih edeceğiniz şallar gelir. Şallarınızı seçerken ekose renkleri arasından farklı tonlara karar verebilirsiniz.

Ekose Ceket Fiyatları


Ekose ceket fiyatları tercih edeceğiniz cekete ve ceketin kumaşına göre belirlenmektedir. Ceket kumaşının kışlık olması ya da uzunluğu gibi detaylar, ekose ceket fiyatları için belirleyicidir. Sitemiz üzerinden farklı fiyat aralıklarında ekose ceket modellerine göz atabilirsiniz. En uygun fiyatlı ekose ceket fiyatları arasından stilinize en uygun olana karar verebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.