Botielerle Kombinlenebilecek Tesettür Etekler

09-04-2020 09:47
Botielerle Kombinlenebilecek Tesettür Etekler

Tesettür etek modelleri muhafazakar giyim anlayışında stilinizi ve karakterinizi ortaya çıkarak en önemli parçaların başında geliyor. Fırfırlı, kalem ya da salaş etek modelleri ile estetik anlayışınızı ve farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Özellikle bahar aylarında ve kış aylarında tercih edebileceğiniz uzun etek modellerini farklı botieler ile kombinleyebilirsiniz. Özellikle günlük hayatta tercih edebileceğiniz topuklu modeller ile kombinleyebileceğiniz botie modelleri şıklığınızın ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Genel olarak tesettür modası, büyük dünya markalarının takip ettiği ve örnek aldığı akımları içinde kapsamaktadır. Bu senenin en trendleri arasında olan uzun etek modası da tesettür modasından ilham alan parçalardan biridir. Özellikle farklı renklerdeki uzun etekler arasından yapacağınız seçimleri kovboy çizmeler ile ya da daha uzun çizme modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Yaşınız, stiliniz, renk seçimleriniz ve boyunuza göre birbirinden farklı ve zengin etek tasarımlarını en uygun fiyatlarla tercih edebilirsiniz.

Etek Modelleri


Etek modelleri hem özel günlerde hem de günlük hayatta hanımların vazgeçilmez moda parçalarından biri. Etek modellerini günlük hayatta tercih edecekseniz özellikle triko etek modellerinden seçim yapabilirsiniz. Bu sayede sportif bir şıklığı ortaya çıkarabilirsiniz. Şayet toplantı, sunum ya da iş için stilinizi tamamlıyorsanız etek modelleri arasından birbirinden farklı tasarımları tercih edebilirsiniz. Özellikle kalem etek modellerini botie modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Bej ya da pudra gibi açık tonlarla dizayn edilmiş kalem etek modellerini siyah ya da kahverengi botie modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Etek modelleri arasından seçim yaparken en önemli konu kalıplardır. Kalıpların ölçüye tam olarak oturması ve tercih edeceğiniz şık ayakkabı seçimleri sayesinde stilinizi en başarılı ve estetik şekilde tamamlayabilirsiniz. Muhafazakar giyime uygun şekilde dizayn edilen etek modelleri, özellikle sağlıklı ve şık kumaşlarla dizayn edilir. Bu sayede yaz aylarında dahi tercih edebileceğiniz etek modellerini sıcak günlerde de konforlu şekilde tercih edebilirsiniz. Hava alan kumaşlarla stilinizi konforlu şekilde tasarlayabilirsiniz.

Uzun Etek Modelleri


Uzun etek modelleri tesettür modasında şıklığınızı zarafet ile buluşturacak tamamlayıcılardır. Farklı uzun etek modelleri arasından günlük stilinize uygun tasarım modellerinden seçim yapabilirsiniz. Şık botieleriniz ile tamamlayabileceğiniz uzun etek modellerinin kumaş kalitesinin yeterli olmasına ve beden ölçüleri bakımından doğru kalıplarda dizayn edilmesine dikkat etmeniz gerekmektedir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.